Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

A FitLine termékek hamarosan Magyarországon! Kiemelt

Professzionális termékek a mindennapok erőnlétéhez, a jó közérzethez a fitnesz- vagy futóedzések hatékonyabbá tételéhez, a felkészülés sikeréhez és a legjobb sporteredmények eléréséhez!

A kiemelkedő minőségű német FitLine termékcsalád, amely funkcionális élelmiszerek révén már több mint két évtizede segíti az egész világon a sportolók edzésmunkáját, a megterhelések utáni regenerálódását, és a versenyeken a lehető legjobb teljesítőképesség elérését.

A termékek kizárólag természetes bio- és zöldségösszetevőkkel, tartósítószer- és színezőanyag-mentesen készülnek. A német gyártmányú termékeket összetevőnként évente bevizsgálják Svájcban, így a FitLine a legmagasabb minőségi garanciákkal, GMP, NTC, NGP minősítéssel kínálja termékeit a felhasználóknak, amelyekkel nem túl sok gyártó rendelkezik a rendkívül széleskörű étrend-kiegészítő- és egészségpiacon!

A FitLine márka a német olimpiai csapat és számos más sportágban is több neves és sikeres sportoló kiemelkedő támogatója. A FitLine segítségével a sportolók kiemelkedően jó eredményeket értek el az elmúlt téli és nyári olimpiákon, valamint az egyéb egyéni, technikai vagy csapatsportágak világversenyein. Napjainkban 35 ország sportolói készülnek világszerte a FitLine termékek segítségével a versenyekre.

2014-ben a FitLine összes terméke felkerült az úgynevezett kölni listára, mely garantálja, hogy a termékek teljesen doppingszermentessek, a sportolók mindenféle kockázat nélkül használhatják és fogyaszthatják a felkészülés és a versenyek során! A 2008-as pekingi olimpián számos német, osztrák és szlovén versenyző használta a versenyek és felkészülések során, ők összesen 900 érmet szereztek a legkülönfélébb sportágakban, amelynek például a triatlon is része volt.

A teljesség igénye nélkül pár további példa néhány sportágból, ahol kizárólag ezekkel a termékekkel készülnek: Osztrák és Német Síszövetség, Német Jégkorongszövetség, Svájci Kézilabda-szövetség, Lengyel Tollaslabda-szövetség, Német Nording Walking Egyesület. De a magyar női vízilabda-válogatott is használta a sportprogramot az Európa-bajnoki felkészüléshez. Még az olyan, a sportolókra egészen extrém fizikai terhelést nyújtó technikai sportágakban is megállták a helyüket a FitLine termékek, mint a DTM (a Német Túraautó-bajnokság) vagy a világ egyik legnehezebb autóversenye, a LeMans 24 órás, ahol Bruno Spenglert vagy Timo Bernhardot segítették a győzelemhez!

Természetesen a FitLine termékek hatékony használatához egyáltalán nem kell élsportolónak lennünk! Egy átlagember számára is rögtön érezhető a hatása, ugyanis 5 perc alatt sejtekig jutnak a termékekben található vitaminok, vagy éppen az aminosav. Megterhelő konditermi edzéseken, rendes edzésen elengedhetetlen szempont, nemcsak a sportolóknak, hanem minden sporttevékenységet végző embernek korosztálytól függetlenül, akik kemény edzésmunkát végeznek, hogy megterhelés közben pótolják a megfelelő ásványi anyagokat, amelyek elősegítik a jobb koncentrációt, ehhez nyújt hatalmas segítséget a FitLine. Valamint ugyanez igaz a kimondottan nehéz, megterhelő fizikai munkát végző emberek esetében is.

Edzés előtt: FitLine Activize Oxyplus

Edzés előtt 10 perccel 1 pohár vízben természetes dopping a testnek, ami növeli a koncentrálóképességet, fokozza természetes koffeinnel az éberséget, és a sportoló jobban tud koncentrálni egy-egy feladat elvégzésére, kevésbé lesz fáradékony.
Sportolók mellett erős fizikai munkát végzők és tanulók bevett módszere a koncentráció fokozására, természetes úton.

Edzés közben: FitLine Fitness Drink

Izotóniás ital, segít pótolni az edzés közben elvesztett ásványi anyagokat. Tartalmazzák azokat az értékes antioxidáns vitaminokat, szelént, amelyek az intenzív megterhelés során keletkező és felszaporodó szabad gyökök semlegesítéséért felelősek. Biztosítják a testi és mentális energiaszükségletet, a B-vitamin és az ásványok kiegyensúlyozott kombinációja növeli az energiatermelést és a koncentrálóképességet edzés közben.

FitLine Proshape Amino és Proteinszelet

A természetes izomépítés alapköve. Az összes esszenciális aminosavat tartalmazza, amely az izmok megerősítéséhez, a test szálkásításához és feszesítéséhez szükséges.
Edzés előtt 30 perccel 3 aminokapszula vagy egy proteinszelet, és az edzés sokkal sikeresebb, mint valaha. A diétázók „csodaszere” is, ugyanis a kevés kalóriabevitel mellett nem hagyja az izmokat lebomlani.

Megterhelés utáni fogyasztásra: FitLine Restorate

A szervezet megterhelés utáni regenerálódásának segítésére, speciálisan összetett ásványianyag-komplexszel. Edzések, kemény, akár többnapos versenyek után is nagyon gyorsan helyreállítja a szervezet terhelhetőségét. Sokkal fittebbnek érzi magát a sportoló, és lényegesen jobb az állóképessége, teljesítőképessége is. A szervezet gyorsabban regenerálódik, nagy testi erőfeszítések után is gyorsan újra olyan állapotba tud kerülni, mint amilyenben a megterhelés előtt volt.

A FitLine termékek sajátossága az NTC technológia, amely sejtszinten beépíti a hatóanyagot, és rögtön érezhető hatása van.
Meggyőződésünk, hogy a FitLine évtizedes szakmai tapasztalata, kiemelkedő minősége és a termékek segítségével elért kiemelkedő sporteredmények révén Magyarországon is hamar rendkívül népszerű és hasznos lesz a profi és az amatőr sportolók körében egyaránt!
A FitLine termékek hamarosan a Sportime Magazinon keresztül is elérhetőek lesznek, és kiemelt szerepet kaphatnak a Közösségben az Egészségért programunkban is!