Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Ezeket a salátákat eszik Kardashianék

Itthon talán nincs is olyan tv show, amely az amerikai Keeping Up with the Kardashians-hoz hasonlítana. A szereplők igencsak megosztott személyiségek, lehet őket kedvelni vagy utálni, de tény, hogy ami egyszer feltűnik a kezükben azért hirtelen milliók kezdenek el áhítozni. Így lehet az is, hogy rengetegen kíváncsiak arra, hogy a celebcsalád tagjai mégis milyen salátákat majszolnak a műsorban.

Az egyesült államokbeli El Camino Shopping Center-ben található Health Nut a Kardashian család egyik kedvence - a cég képviselője szerint egy héten legalább négyszer betérnek hozzájuk a friss salátáért.

A receptet egyébként otthon is könnyen elkészíthetjük, ugyanis mindössze friss salátára és zöldségekre, frissen készült pulyka vagy csirkehúsra, illetve - ízlés szerint persze - egy kis avokádóra és magvakra van szükségünk. Ha az alakunkra szeretnénk még jobban vigyázni, akkor pedig egy víz alapú paradicsomszósszal is megbolondíthatjuk.

Média

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna