Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Tejbegríz, vanília puding, kakaó, tejberizs, és túrós palacsinta. Mint ahogy a gyerekek általában, gyakorlatilag nincs olyan, amit Peller Anna kislánya, Annabella ne szeretne közülük. Anna szerint ebben is férjére, Mikire ütött... A tejberizs az abszolút kedvenc, ami akkor a legjobb, ha anya készíti. Anna mindig nagy hangsúlyt fektetett a kiegyensúlyozott táplálkozásra, és amióta családja van, még inkább odafigyel, hogy mindig…
A magyarok egyre jobban odafigyelnek az egészséges táplálkozásra - mi sem bizonyítja mindezt jobban, mint az egyik legfrissebb kutatás eredménye, amelyből kiderül, hogy a magyarok már a barna kenyeret résesítik előnyben s az utóbbi években jelentősen csökkent a hazai lakosság körében a fehér kenyér népszerűsége.
Június végétől új szabályok lépnek életbe, hiszen megváltoznak az előírások a kenyerekre vonatkozóan a Magyar Élelmiszerkönyvben.
A magyar konyha egyik legkedveltebb alapanyaga volt a pulykahús, azonban az utóbbi időben mintha egy kissé háttérbe szorult volna. Ez már csak azért is meglepő, mert rengeteg jó tulajdonsága van ennek az alapanyagnak, kezdve azzal, hogy zsírszegény és fehérjében gazdag. Összegyűjtöttük, miért érdemes ezt a szárnyast választani sütéshez, főzéshez.
Idén is egy különlegességgel bővülnek a boltok polcai, ugyanis a Naturaqua Emotion idén nyáron új ízzel jelentkezik!
Minek hagynál az üzletekben kisebb vagyonokat, ha otthon is elkészítheted - ráadásul saját ízlésed szerint - a paleo diétába is beilleszthető kenyeret?