Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 484

Nincsen kőbe vésve, hogy a karácsonyi dínom-dánom után a szilveszter éjjel a nehéz, megterhelő ételekről szóljon. A könnyed, pulykahúsos fogások segítenek gyomrunkon, az ügyesen kitalált és kitálalt falatkák pedig a bulit teszik lazábbá. Dosso Gabi, a Gallicoop háziasszonya ilyen újfajta, izgalmas pulykás recepteket ajánl szilveszterre, amelyből most megosztjuk mi is a kedvencünket.
A karácsonyi ebédek, vacsorák magyar családi hagyományához egy ideje hozzátartoznak a pulykából készült finomságok is. Dosso Gabi, a Gallicoop háziasszonya a megszokott fogások mellett újfajta, izgalmas pulykás recepteket ajánl figyelmünkbe. Ezeket mi is kipróbálhatjuk az ünnepek alatt, hiszen így a megszokott fogásaink helyett idén változatos ízekkel lephetjük meg a családot és a vendégeket.
Ezentúl akkor se kell lemondanunk az egészséges étkezésről, ha az elmaradhatatlan, karácsonyi bejgliről van szó.
A felnőttek körülbelül 60 százaléka túlsúlyos, gyermekeknél 20 százalék ez az arány az országban - mondta Kovács Viktória, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet táplálkozástudományi szakreferense.
Magyarország jó úton halad a gyermekkori elhízás megelőzésében, 2010-hez képest nem nőtt a túlsúlyos és elhízott gyerekek száma - mondta Kovács Viktória, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) táplálkozástudományi szakreferense.