Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
    Fodor Krisztián, a jobb 1-ben Getz András segédletével tesztelte a Speed Rally Team frissen épített versenygépét, a Ford Puma-t az FRT januári futamán.
Gerevich Dominik harmadik helyet ért el Papp Gyuri navigálásával a decemberi FRT.HU Kupán.
Giuliano Ryu Alesi a legendás francia autóversenyző, Jean Alesi és a japán színész-énekesnő, Kumiko Goto fia. Az ifjú Alesi viszonylag későn döntötte el, hogy versenyezni szeretne, de – elmondása szerint legalábbis – nem bánja, hogy nem ült bele túl korán a gokartba. A mindössze húszéves francia versenyző tavaly első szezonját töltötte a Formula–2-ben, előtte 2016 és 2018 között pedig a GP3-ban…
  Üde színfoltnak szánja a Speed Rally Team csapata az amatőr versenyek színterén ezt az autót, ami nem más, mint egy Ford Puma.  
Interjúnk elkészítése után nem sokkal jött a hír, hogy Nyck de Vries 2020-ban a Formula–E-ben fog versenyezni a Mercedes színeiben. Az interjút az Olasz Nagydíj hétvégéjén készítette kollégánk, aki rákérdezett arra is, hogy alternatív megoldásként tekint-e a Formula–E-re. „Egy pár éve követem már a bajnokságot – válaszolta akkor a holland versenyző. – Az elmúlt években a bajnokság az egyik legnépszerűbb…
A 21. Szilveszter Rallye-n a WRC2 Pro finn világbajnoka az utolsó szakaszon már a közönségnek autózott, míg a legjobb magyar páros a Vincze Ferenc, Szőke Tamás duó lett.