Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Az FIA a versenynaptárak jobb összehangolására törekszik Fotó: Facebook (FIA)

Az FIA a versenynaptárak jobb összehangolására törekszik Kiemelt

A nagyobb motorsport bajnokságok vezetői ígéretet tettek arra, hogy a jövőben együttműködnek majd a versenynaptárak véglegesítésekor.

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke, Jean Todt ennek érdekében olyan emberekkel ült le Monacóban egy tárgyalóasztalhoz, mint az F1 motorsport-igazgatója, Ross Brawn, a WEC vezérigazgatója, Gerard Neveu és a Formula E vezérigazgatója, Alejandro Agag.

"A jelenlegi versenynaptár megvitatását követően a résztvevők beleegyeztek abba, hogy a következő szezonok során jobban igazodnak majd az összes motorsport-bajnokság menetrendjéhez" - olvasható az FIA hivatalos közleményében.

Jean Todt hozzátette: "A promóterekkel való szoros együttműködésnek köszönhetően az FIA az elmúlt években keményen dolgozott azon, hogy a bajnokságok széles választékát felépítse, majd megszilárdítsa, amelyeknek köszönhetően egy remek szórakozási élményt tudunk biztosítani a szurkolóknak."

"Mint ilyen, fontos mindenkinek együttműködnie annak érdekében, hogy a szurkolók számára minél több lehetőséggel szolgáljunk annak érdekében, hogy a motorsport szépségeit élvezhessék."

"A partnereinkkel együttműködve elkezdtük a versenynaptáraink összehangolásának folyamatát, és várom, hogy továbbra is folytassuk a közös erőfeszítéseket."

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna