Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Bódisék nyertek kategóriájukban, míg Kubicáék feladták a versenyt Dubaiban Fotó: Petr Frýba/Boost Racing Images

Bódisék nyertek kategóriájukban, míg Kubicáék feladták a versenyt Dubaiban

Több szempontból is izgalmas volt a hétvégén megrendezett Dubai 24 órás endurance-viadal, amelynek magyar érdekeltsége is volt.

A megmérettetésen a korábbi Forma-1-es versenyző, Robert Kubica is indult a Förch Racing powered by Olimp csapat színeiben, azonban számára nem alakult szerencsésen a viadal, ugyanis a csapatnak idő előtt fel kellett adnia a versenyt technikai problémák miatt.

Bódis Kálmán csapata szerencsésebb volt, hiszen az SP2-es kategóriában rajthoz állt Bovi Motorsport Brokernet Silversting a Wolfgang Kaufmann/Bódis Kálmán/Jaap van Lagen/Heino Bo Fredriksen felállással vágott neki a viadalnak, s kategóriájukban az első helyen szelték át a célvonalat.

Média

Wyścig w Dubaju dobiegł końca. Niestety po problemach i kilku postojach dłuższych wizytach w boksie zapadła decyzja o...

Közzétette: Robert Kubica – 2017. január 14.
Utoljára frissítve: hétfő, 16 január 2017 20:53
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna