Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Brazil tinédzsert vett a szárnyai alá Nicolas Todt Fotó: Facebook (All Road Management)

Brazil tinédzsert vett a szárnyai alá Nicolas Todt

Nicolas Todt egy brazil tehetséget, Caio Colletet szerződtette le az All Road Management elnevezésű menedzserirodájához.

A Nemzetközi Auotmobil Szövetség (FIA) elnökének, Jean Todtnak a fia hosszú évek óta foglalkozik fiatal tehetségek menedzselésével, s eddig olyan pilóták útjait egyengette mint Felipe Massa, Pastor Maldonado, a GP3-as bajnok Charles Leclerc vagy az elhunyt Jules Bianchi.

A mindössze 14 éves Collet idén a hatodik helyen végzett a CIK-FIA gokart-Európa-bajnokság OK-Junior kategóriájában, s ez a siker jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy a francia szakember felfigyelt rá. "Az elmúlt években szorosan figyelemmel követtük Caio fejlődését, és hisszük, hogy tehetségének köszönhetően még nagyon sokra viszi" - kommentálta az ifjabbik Todt.

"Azonban minél nagyobb kategóriákba lépked egy versenyző, a problémák annál inkább nőnek, éppen ezért az ügynökségünk erre a koncepcióra épült: minden szempontból ügyelünk a pilótánk karrierjére, a pályán és azon kívül egyaránt.

2003-ban kezdtem el dolgozni Felipe Massával, és megengedek magamnak egy személyes megjegyzést: jó, hogy lesz egy másik brazil versenyzőnk 2017-ben!"

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna

Kapcsolódó elemek