Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Budapest Motor Fesztivál HUNGEXPO 2018 Kiemelt

Motoros programokkal indul az év! Aki motorozik, vagy érdeklődik a motorok és motorsport iránt, az tudja, hogy itthon minden évben a Budapest Motor Fesztivállal indul a szezon. Idén a kiállítás február 23-25. között várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Az eseményen bemutatásra kerülnek az új, gyári motorok, melyek kiemelt megjelenést kapnak a pavilonon belül egy szalon szerű területen. Itt tekinthetők meg az olyan márkák, mint az Aprilia, Harley-Davidson, Kawasaki, Moto Guzzi, MV Augusta, Piaggio, Suzuki és Vespa, de tárgyalás alatt áll a Honda, Triumph és Yamaha jelenléte is. A szériamotorok mellett a veterán és épített motorok is bemutatkoznak, hiszen 3.000 négyzetméteren kerül megrendezésre a Veterán Motor Kiállítás, mely 300 modellt mutat be, melyek közül több, az Old Motors Garage-nek köszönhetően, meg is vásárolható a Budapest Motor Fesztiválon.

A veteránosok egy exkluzív két hengeres Pannónia P20 kiállítással ünneplik a modell 50 éves jubileumát, de sor kerül beszélgetésekre egykori és mai P20 versenyzőkkel, illetve szakmai előadásokra is a Veterán Esték Szabadegyetem jóvoltából.

Épített motorokban az EMAT-on, vagyis az Épített Motorok és Autók Találkozóján lesz lehetőségünk gyönyörködni, hiszen a hazai művészek darabjai itt kerülnek kiállításra.

A kiállítás fesztivál jellegét az egész napos motoros programok biztosítják. Ezek a HUNGEXPO C pavilonjában kapnak helyet, itt lesznek megtekinthetők a motoros versenyek, melyből Oldtimer MZ, robogó, Supermoto, Motorcross és Super EC kategóriában is zajlanak futamok, de itt várja az érdeklődőket a mentőmotorosok és a stunt riderek bemutatója is. Az igazán különleges látványt, pedig a freestyle motocross bemutató nyújtja majd, mivel a show során a motorosok a pavilonon belül ugratva mutatnak be különleges figurákat a levegőben.

Részletesebb információkért a programokról, illetve magáról a kiállításról a www.motorshow.hu oldalra érdemes ellátogatni, ahol a belépőjegy is megváltható, mellyel elkerülhető a sorban állás a pénztáraknál.

Utoljára frissítve: szerda, 07 február 2018 12:53