Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Gutiérrez Vergne csapattársa lett

Esteban Gutiérrez csatlakozik a Techeetah-hoz a Formula E 2016/17-es szezon fennmaradó futamaira. A mexikói a csapatnál Ma Qing Hua megüresedett helyére érkezik.

Gutiérrez - aki tavaly a Forma-1-ben a Haas színeiben versenyzett - még az év elején bejelentette: mivel nem maradt idén számára ülés a királykategória rajtrácsán, így a Formula E egy pár futamán fog idén rajthoz állni.

Azonban a minap kiderült, hogy a Techeetah-hoz fog csatlakozni a szezon hátralévő részében, s csapattársa a szintén ex-F1-es pilóta, Jean-Éric Vergne lesz.

"Nagyon hálás vagyok, hogy csatlakozhatok a Techeetah-hoz, amely egy igazi, versenyképes csapat" - nyilatkozta Gutiérrez. "Négy év hihetetlen F1-es tapasztalat után most egy lépést tettem a jövő motorsportja felé."

"Különösen izgatott vagyok a miatt, hogy a debütáló futamom a Mexico City ePrix lesz. Remélem, hogy egy jó szerepléssel szolgálhatok majd a szenvedélyes, hazai közönségem előtt."

A Techeetah ügyvezető igazgatója, Ivan Yim úgy fogalmazott, örülnek Gutiérrez érkezésének. "Amennyire csak lehet, fel fogjuk készíteni Estebant a hazai futamára. A szenvedélyes mexikói szurkolók várnak minket a stadionnál - a Techeetah rendkívül motivált az új pilótapárosával."

"Jean-Éric Vergne már bizonyította a gyorsaságával ebben a szezonban, hogy ő egy igazi versenyző."

"A pilóták számára ez egy kihívást jelentő sorozat ezzel az egy napra sűrített formátummal, azonban a csapat stabil, s készen állunk a következő lépés megtételére, hogy tovább építsük a Techeetah-ot ebben, az első szezonjában."

Gutiérrez és Vergne egyaránt a Ferrari patronáltjai voltak - egészen a múlt év végéig.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna