Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Magyar tehetségek élőben a Spíler TV-n!

A Spíler TV több komoly bejelentést tett az AMTS szombati napján a nagyszínpadon zajló sajtótájékoztatóján. A világ legizgalmasabb motorsport eseményei várhatóak szakértő kommentálásban, míg két tehetséget magyar fiatal olasz-magyar közös csapatban mutathatja meg tudását. 

A Spíler TV több komoly bejelentést tett az AMTS szombati napján a nagyszínpadon zajló sajtótájékoztatóján.

A Tv csatornán olyan szakértők kommentálásával, mint Mezei Dániel, vagy Czollner Gyula, a MotoGP a SuperBike és a Rallycross VB futamait is láthatjuk. Szakértőként előbbiben Talmácsi Gábor maga is szerepet vállal, azt ígérve minden kulisszatitkot, belső információt elárul.

Nagy öröm ez, mert ugye magyar versenyzőkért szoríthatunk. Csucsu ugyan a supercars kategória egyenlőre egyetlen indulója lesz, de a kistestvér kategóriában több magyarnak is szoríthatunk (a super 1600-as kategóriában az Európa-bajnoki címet Szabó Krisztián szerezte meg, de KisPál Tamás is szállított dobogós helyezést az összkerekes kategóriában). 

Sebestyén Peti új, női csapatfőnökkel felálló motoros csapata is bemutatkozott, de a legnagyobb durranás Lukács Csucsu RX VB-s Kiájának bemutatója volt, ahol maga a csapat tulajdonos az olasz rali szupersztár Gigi Galli is megjelent. Az ifjú tatabányai igen magas mércét állított fel, a legjobb 12 pilóta közé akar kerülni, már az első évben. Ne feledjük itt indul Petter Sollberg vagy a kilencszeres rali világbajnok Sebastian Loeb is.