Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Roncsderby-n jártam

Vasárnapi verseny napot megelőzően három nap edzéssel telt. Új pálya, új kihívás várt rád a Cheb-i pályán. Miként telt el a három edzés napod?

 

Interjú Nagy Benjámin gokart versenyzővel.

A Magyar Gokart Országos Bajnokság és CEE, CEZ futam.

Csehországban voltál a hétvégén Gokart versenyen.

 

Negyedik versenyemet kezdtem a Hargitai Racing színeiben 2016-ban.
Csütörtökön "szöcske" barátommal tanultuk, bejártuk a pályát. Egy érdekes pályavonallal találkoztunk, nagyon rutinos és munkás pályát kellett megtanulni. Előzhetőség szempontjából is jó volt a pálya. A Vonalvezetés taktikás volt, egy két dobót a pálya minősége jó volt.

Pénteken állítottunk a vázon, motoron, hogy gyorsabbak legyünk és bejöttek a beállítások. Este bejártuk kétszer is gyalog a pályát, hogy minél jobban tudjam memorizálni magamban. Az utolsó bemenésnél új gumival mentünk fel a pályára és kategóriámban hetedik helyen végeztem az időeredményem alapján.

Szombaton ugyanazt csináltuk mint pénteken, igyekeztünk finomítani a beállításokon.

Vasárnap WARM UP-on tizedik helyet futottam. Az időmérőn huszadik lettem, amivel én a hétvége saját legjobb idejét futottam.
Ez első futamon ami kilenc körös volt az ötödik körben a versenyzőtársaim előttem összeütköztek, nem tudtam őket már kikerülni én sem így többed magammal beléjük mentünk. A gokartom megsérült amit a Hargitai Racing profi csapatmunkával megjavított, amit ismét nagyon köszönök nekik!

A második futamban huszonhatodik helyről indultam, mert az összeütközés miatt hátra kerültem. A huszonharmadik helyre sikerült úgy feljönnöm, hogy a balesetek most sikerült kikerülnöm.

A harmadik futamban a negyedik körben előttem megint összecsúsztak amit szintén nem tudtam kikerülni, így elhajlott a kormány oszlop, és a kormányösszekötő rúd. Így mentem végig becsületből a fent maradó tíz kört.

Összességében tartalmas hétvégét tudhatunk a csapatommal magunk mögött. Úgy érzem az új pályát megtanultam, ha legközelebb is lesz itt verseny már csak felfrissíteni kell a nyomvonalakat. Ha újra rajtolhatnék ezen versenyen, akkor megpróbálnék jobban odafigyelni a balesetek elkerülésére.

Köszönöm szépen a Hargitai Racing-nak a segítséget és a sok barátnak a jó tanácsokat!

Köszönöm a 2016-os támogatást a FÉMALK ZRT-nek és a családomnak!

Utoljára frissítve: szerda, 13 július 2016 19:20
Hajósi Miklós

Önöknek - Önökért!
 

Webhely: www.hajoka.hu