Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Először találkoztak egymással a legjobb magyar és lengyel quadosok, hogy egy csapatverseny keretében összemérjék az erejüket. A debreceni, Gázvezeték úti sporttelepen hatalmas csatákat, izgalmas futamokat és rendkívül szoros küzdelmet láthatott a közönség. A salakmotoros szabályrendszer szerint lebonyolított viadalon a mieink az első futam után komoly hátrányba kerültek, amit fokozatosan ledolgoztak, a döntőben pedig megfordították az állást. A magyar csapat végül…
Az FIA lépéseket tenne annak érdekében, hogy a taxizás ne váljon divattá.
Sok év kihagyás után Turán Frici újra az élmezőnyben bizonyított, ugyanis második helyen zárt az EUROL BERGRENNEN (Osztrák és Cseh Hegyi Bajnokságok) összetett versenyén. A gyorsasági versenyen szerzett nagyszerű eredmény valószínűleg nem marad folytatás nélkül.
  2013. szeptember 20-22. között rendezte a Balatonfüredi Yacht Club immár harmadik éve a Merkantil Bank támogatásával az Európán átívelő, három Laser hajóosztály számára – Standard, Radial, Laser 4.7 –meghirdetett versenyt, amelyen 11 ország 56 versenyzője állt rajthoz.
A gyengeszeles kilencedik futammal dőlt el az 57. MVM Finn Országos Bajnokság, mert a befutó után a szél bizonytalanná vált, amelyben a tervezett tizedik futamot már nem lehetett megrendezni.
Az XLavina Pap Motorsport versenyzőjének, Szabó Krisztiánnak az FIA Autocross Európa-bajnokság Buggy 1600-as kategóriájának újdonsült bajnokaként egy nemes feladata maradt az olaszországi Maggiorában rendezett szezonzáróra. A Touring Autocross-ban Európa-bajnok Kárai Tamással és a Super Buggy-ban szereplő Ábrahám Károllyal karöltve behozni a magyar csapatot az év végi 2. helyre.