Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Tárt karokkal várják a dagonyázást Fotó: Opel Dakar Team

Tárt karokkal várják a dagonyázást

Sosem volt rossz vége annak, ha a Szalay-Bunkoczi duó nagy esőzések után versenyeztek, így ők csak örülnek annak, ha a versenypályán sárra és dagonyára lehet számítani.

A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a hét végén rajthoz áll a tereprali országos bajnokság második futamán, a bábolnai Fehérép-kupán, amelynek eredménye nem csupán a magyar értékelésbe számít bele, hanem a Közép-európai Zóna Trófeáéba is, így ezúttal is nemzetközi mezőny várható.

De visszatérve a sáros, csúszós terepre...

„Amikor nagy sár volt, nekünk mindig jól ment, elég csak azt említeni, hogy az egyik legnagyobb nemzetközi sikerünket, a Selyemút-ralin megszerzett második helyet is annak a nagy hajrának köszönhetjük, amelyet a sáros, csúszós, vizes-füves terepen produkáltunk. Úgy néz ki, a hétvégén is sár lesz, s remélem, most is jól jövünk ki a helyzetből” – mondta Szalay Balázs, az Opel Dakar Team pilótája, akinek nyilván azt a kérdést is feltettük, mi a siker titka az effajta rizikós terepen.

„Sárban egy apró hiba is azonnal megbosszulja magát, ezért nem szabad hagyni, hogy megcsússzon az autó” – árulta el Szalay, majd azt is hozzátette, a maratoni sivatagi megmérettetések után a néhány héttel ezelőtti bajnoki idénynyitón sikerült valamelyest visszarázódniuk a sprintversenyek ritmusába, úgyhogy a hétvégén szeretnének beleszólni a győzelemért folyó csatába.

Utoljára frissítve: csütörtök, 05 május 2016 10:52