Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Interjú Fazekas Károly tereprally versenyzővel.
Alexandra, május 16-17-én, áll rajthoz az Esztergomi MOTOCROSS RACE & PARTY WEEKEND versenyen.
Másodszor is megműtötték Bunkoczi Lászlót, Szalay Balázs navigátorát, aki egy hete sérült meg, amikor a magyar duó az Africa Race terepraliverseny első szakaszán balesetet szenvedett.
Szalay Balázs és Bunkoczi László elszántabb, mint valaha. Az Opel Dakar Team párosa már hazatért Magyarországra – a pilóta otthon, a navigátor a kórházban lábadozik, miután az Africa Race első szakaszának 14.6 kilométernél hatalmasat estek.
A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettõs az Africa Race elsõ szelektív szakaszának rajtjától 14.6 kilométerre felborult. Az Opel Mokka hatalmas sebességgel érkezve orral beleállt egy homokfalba, s elõbb a tetejére, majd az oldalára borult – a navigátor megsérült, így a páros számára véget ért a verseny.
Úton voltak. Még nem versenyben, de már hasonló megpróbáltatások közepette, hiszen hétfőre több, mint 1000 kilométer volt a napi penzum. Az Africa Race mezőnye az esti, Saint Cyprien-i rajt után elindult – az indulók közül a legtöbben (köztük volt az Opel Dakar Team is) úgy döntöttek, jobb túl lenni éjszaka a táv minimum felén, hogy aztán ne hulla fáradtan érkezzenek…