Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Januárban immár negyedszer vág neki az Africa Race-nek a Szalay Balázs és Bunkoczi László kettős. A csapat reméli, hogy az alapos felkészüléshez majd egy kis szerencse is párosulni fog, s nem csak a dobogóért, de akár a győzelemért is megküzdhetnek majd.
A csütörtök este kizárólag a futballé és a barátoké. Szalay Balázséknál már sok éves hagyomány az, hogy csütörtök esténként összejönnek a Hajógyári-szigeten található Honvéd kajak-kenu telepen, ahol kemény csatákat vívnak.
A régió legrangosabb tereprali versenyén a külföldi sztárok domináltak. Köztük volt a rali világbajnokságon is bizonyító Mikko Hirvonen a gyári Minivel, vagy a többszörös bajnok Miroslav Zapletal a Hummerrel. A Hungarian Baja három napja a veszprém környéki pályákon zajlott.
Hosszú és nagyon nehéz verseny volt. De teljesítették a majd’ 11 ezer kilométeres távot, és megérkeztek Pekingbe. A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a 48. helyen végzett a Silk Way-ralin, de a pilóta korábbi sérülése és a technikai gondok után talán nem is a helyezés volt a legfontosabb.
Küzdelmes nap volt. Persze, ez nem érte meglepetésként a versenyzőket, hiszen hosszú-hosszú dűnesorokon át vezetett az útjuk a Hohhotig, a Silk Way-rali szombati napján. Ez volt az utolsó mért szakasz, annak viszont velős.
Pihenő nélküli dűnék. Fel, le, fel, le, mint egy hullámvasúton – csak sokkal hosszabban és sokkal nagyobb forróságban. A Góbi-sivatag pénteken is nagy kihívás elé állította a versenyzőket – a Silk Way-rali 13. szakaszával igencsak meggyűlt a versenyzők baja. A Szalay Balázs, Bunkoczi László duó a kettes ellenőrző pontnál kénytelen volt kimenni az aszfaltútra, mert tönkrement az autó hűtője, és…