Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Tizenöt perc alatt összerakta a sivatagi holmiját – hiába no, a rutin, meg az évek...
A JLG Motorsport izgatottan készült a Szilveszter Rallyra, hiszen több újdonság és egy a csapat számára nagyon fontos debütálás is lesz a Hungaroringen, az év utolsó versenyén.
Már az utolsó simításokat végzi az Opel Dakar Team stábja - hamarosan minden összeáll, s indulhatnak is a szilveszterkor rajtoló Africa Racere!
Januárban immár negyedszer vág neki az Africa Race-nek a Szalay Balázs és Bunkoczi László kettős. A csapat reméli, hogy az alapos felkészüléshez majd egy kis szerencse is párosulni fog, s nem csak a dobogóért, de akár a győzelemért is megküzdhetnek majd.
A csütörtök este kizárólag a futballé és a barátoké. Szalay Balázséknál már sok éves hagyomány az, hogy csütörtök esténként összejönnek a Hajógyári-szigeten található Honvéd kajak-kenu telepen, ahol kemény csatákat vívnak.
A régió legrangosabb tereprali versenyén a külföldi sztárok domináltak. Köztük volt a rali világbajnokságon is bizonyító Mikko Hirvonen a gyári Minivel, vagy a többszörös bajnok Miroslav Zapletal a Hummerrel. A Hungarian Baja három napja a veszprém környéki pályákon zajlott.