Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Reload Captcha
Szerdán jelentette be a hazai Ironman 70.3-as versenyeket szervező Kropkó Promotion, hogy idén nem kerül megrendezésre a népszerű megmérettetés. A bejelentésre a Magyar Triatlon Szövetség (MTSZ) csütörtök délelőtt reagált, s az egyesület szerint a szervezők meg sem hirdették a a 2017-es budapesti Ironman 70.3-as versenyt. Az MTSZ mindemellett úgy véli, hogy a viadal valójában azért marad el, mert a World…
Az IRONMAN és a Wanda Sports Holding ma bejelentette, hogy 2017-ben nem lesz IRONMAN 70.3 Budapest verseny, melyet korábban a budapesti székhelyű Kropkó Promotion rendezett meg.
Nyolcéves sportágfejlesztési stratégiát készített el a Magyar Triatlon Szövetség (MTSZ), amelyet átadott az Emberi Erőforrások Minisztériumának.
A triatlon vb-sorozat utolsó, mexikói állomása lélegzetvisszafojtó izgalmakat tartogatott: a brit Jonathan Brownlee-t egy hajszál választotta el az első helytől és ezzel együtt a világbajnoki cím megszerzésétől, azonban egy drámai fordulat következtében mégis a spanyol Mario Mola végzett a pontverseny élén.
A Dániában megrendezett, utolsó európai XTERRA World Tour tereptriatlon világkupafutamon Poór Brigitta diadalmaskodott, ezzel pedig az élen végzett az XTERRA European Tour pontversenyében.
A férfiaknál az olasz Giulio Molinari, míg a nőknél a német Julia Gajer nyerte az ausztriai Walchsee-ben vasárnap rendezett középtávú triatlon Európa-bajnokságot.