Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Nem lesz Budapesten IronMan! Kiemelt

Az IRONMAN és a Wanda Sports Holding ma bejelentette, hogy 2017-ben nem lesz IRONMAN 70.3 Budapest verseny, melyet korábban a budapesti székhelyű Kropkó Promotion rendezett meg.

„Az elmúlt három évben igazán megkedveltük a várost, a világ számos pontjáról érkeztek versenyzők a budapesti versenyre.” – mondta Hans-Peter Zurbruegg, az IRONMAN Európa, Közel-Kelet és Afrika vezérigazgatója.

A verseny elmaradása miatt az Egyesült királyságbeli IRONMAN 70.3 Weymouth és az augusztus 27-ei osztrák IRONMAN 70.3 Zell am See-Kaprun versenyeken megosztva 50 extra nevezést biztosítanak a szervezők a 2018-as IRONMAN 70.3 világbajnokságra (Port Elizabeth, Nelson Mandela Bay, Dél-Afrika).

„Szeretettel várjuk a magyar versenyzőket bármelyik európai IRONMAN vagy IRONMAN 70.3 versenyen, továbbá azon dolgozunk, hogy a jövőben újra visszatérhessünk Budapestre.” – tette hozzá Zurbruegg.

„Óriási álmom vált valóra azáltal, hogy csapatommal háromszor is rendezhettünk világszínvonalon IRONMAN 70.3 Budapest versenyt. A hazai triatlonsport ennyi embert, köztük teljesen amatőröket, korábban soha nem tudott még megmozgatni. Több tízezer külföldi és hazai résztvevőt vonzottak versenyhétvégéink. Rendkívül elkeserítő az, hogy a jelenlegi magyar triatlon szakmai vezetése alkalmatlan egy ilyen világméretű rendezvény befogadására, és nem tud élni a páratlan lehetőséggel.” - mondta Kropkó Péter, 51-szeres IRONMAN, a Kropkó Promotion ügyvezetője és egyben az IRONMAN 70.3 Budapest sportszakmai vezetője.

Alternatív IRONMAN 70.3 versenyek:

IRONMAN 70.3 Kraichgau, Németország (június 11.)

IRONMAN 70.3 Luxembourg – Région Moselle, Luxembourg (június 18.)

IRONMAN 70.3 Pescara, Olaszország (június 18.)

IRONMAN 70.3 Dublin, Írország (augusztus 20.)

IRONMAN 70.3 Vichy, Franciaország (augusztus 26.)

IRONMAN 70.3 Zell am See-Kaprun, Ausztria (augusztus 27.)

Bányász Árpád

„Sporttal minden könnyebb” – (r π)