Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Reload Captcha
Senánszky Petra számára a hétvégi egri uszonyosúszó világkupa lesz az idei első komoly megmérettetés - a magyar világklasszis nem titkolja: aranyat vár magától a Világjátékokon, valamint reméli, hogy az uszonyosúszás hamarosan az olimpiai programba is bekerül.
Az olimpiai bajnok mellúszó, Gyurta Dániel komoly célokat tűzött ki maga elé, ugyanis a hazai rendezésű vizes világbajnokságon egyéni legjobbját szeretné megúszni.
Az M4 Sport Sportreggeli hétfői adásának vendége volt Risztov Éva, aki a múlt héten jelentette be visszavonulását. "Rengeteget kaptam a sporttól, a sportolóktól, az edzőktől és a szurkolóktól, nagyon szép pályafutás volt az enyém" - fogalmazott az olimpiai bajnok.
A Ripost című napilap értesülései szerint bejelenti visszavonulását Risztov Éva olimpiai bajnok úszó.
Hosszú Katinka a pénteki és szombati három-három elsőség után három aranyérmet nyert a nizzai nemzetközi úszóverseny vasárnapi befejező napján is, amelyen a férfiaknál ugyancsak avattak magyar győztest Verrasztó Dávid személyében.
Hosszú Katinka a pénteki nyitónaphoz hasonlatosan szombaton is hat számban indult, s háromban nyert a nizzai nemzetközi úszóversenyen, ahol a férfiaknál is avattak magyar győztest Kenderesi Tamás személyében.