Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A Magyar Edzők Társasága (MET) kiáll Kiss László, az úszók csütörtökön lemondott szövetségi kapitánya mellett. A MET pénteki tájékoztatása szerint megdöbbenéssel értesült Kiss László lemondási szándékáról Hosszú Katinka sajtótájékoztatóját követően.
Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke szerint a magyar úszósportnak szüksége van Hosszú Katinkára és Kiss Lászlóra is. A sportvezető azután nyilatkozott erről az MTI-nek, hogy Kiss László lemondott szövetségi kapitányi tisztéről.
Lemondott tisztségéről csütörtökön Kiss László, az úszóválogatott szövetségi kapitánya!
Hosszú Katinka nem fogadja el azt a szerződést, amelyet a Magyar Úszó Szövetség ajánlott számára decemberben.
Az olimpiai programban szereplő úszószámok közül kettőben zárta 2015-öt a világranglista első helyén Hosszú Katinka. A vizes sportokat összefogó nemzetközi szövetség, a FINA listáján Hosszú a 200 és 400 méteres vegyesúszásban végzett az élen.  
A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) vezetőségének döntése nyomán személyenként 2-től 12 millió forintig terjedő támogatás adható az éves teljesítményük alapján a sportág honi legjobbjainak. Gyárfás Tamás elnök bejelentette, a másfél hete előkészületben lévő szerződéstervezeteket "karácsonyi ajándékként" szerdán eljuttatták az érintettek kiválóságoknak.