Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Kigyúltak a karácsonyi fények Nagyváradon Kiemelt

Idén negyedik alkalommal várja a látogatókat a Nagyváradi Karácsonyi Vásár a Szent László téren egészen az év utolsó napjáig.

Nem csoda, hogy a Nagyváradi Karácsonyi Vásár az év egyik legkedveltebb ünnepe, mivel melegséggel és meghittséggel árasztja el a főteret. Magas minőségű termékek, színvonalas kulturális- és gyerekprogramok, fűtött kézműves helyiség, valamint a közkedvelt és kihagyhatatlan jégkorcsolyapálya várja az érdeklődőket.

Egy esti séta mellett a téren, együtt csodálhatjuk egy meleg ital vagy finom étel társaságában, ahogy a fények megfestik a tér épületeit. Idén elhívták a Mikulást, és megkérték, töltse itt az idei decembert. Megépítették számára mesebeli gyerekkori kuckóját, ahol várja a gyerekek és felnőttek leveleit, kívánságait, meséit, valamint hív mindenkit csodálatos karácsonyi történeteket és legendákat hallgatni.

A karácsony előtti hetekben kilenc élő koncert, számos szórakozási lehetőség, ínyencfalat, kézzel készített ajándék- és dísztárgyak, és hagyományőrző programok várnak kicsiket és nagyokat, hogy együtt hangolódhassunk rá a téli ünnepekre.

A helyi, válogatott alapanyagokból készült ízletes ételkülönlegességek, kézműves édességek, italok kiegészítik a hagyományos karácsonyi vásári konyha választékát. A több hétig tartó vásárban minden ínyenc megtalálhatja a számára való legízletesebb falatokat, legyen szó édesről vagy sósról, pikánsról vagy fűszeresről, a téren álló 45 kunyhó mindegyikében szeretettel várják az árusok a látogatókat.

Az adventi vásár Facebook esemény oldalán folyamatosan nyomon lehet követni az aktuális programokat, koncerteket, kézműves foglalkozásokat.