Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Üsd Tunéziában a labdát! Kiemelt

Tunézia rengeteget tesz azért, hogy a következő években golfparadicsommá váljon a turisták számára.

Ennek a szerepvállalásnak a nem titkolt célja az volt, hogy a magyar játékosok körében is népszerűsítsék a különleges adottságú és kitűnő minőségű tunéziai golfpályáikat.

Az elmúlt években már megszokott gazdag vendéglátással és értékes nyereményekkel várta idén is a részvevőket a Golf Travel Hungary tulajdonosa, Batta Krisztina, szeptember 10-én, a vasárnap megrendezett VIII. GOLFUTAZASOK.HU golfversenyén, a Greenfield Golf Resort-ban.

Minden évben újabb desztináció a verseny szponzora és névadója. Idén a Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal támogatásával rendezték meg az eseményt, azzal a céllal, hogy Tunéziát ismét kedvelt golf desztinációvá fejlesszék.

A díjakat Bozsaky János, a Birdland Golf Club elnöke, Mrs. Raja Ammar, a Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal vezetője, Mr Fraj Ben Said, a Tunisair Bécsi Képviseletének igazgatója és Batta Krisztina a Golf Travel Hungary tulajdonosa adta át.

Tunézia sokat tesz azért, hogy ismét ott legyen a golfturisták térképén, és egyre több játékost üdvözölhessenek az ottani főszezonban, ami szeptember közepe-végétől április végéig tart. Ennek keretében kapott meghívást idén májusban a Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivataltól Batta Krisztina, Tóbiás Zsolt (golfoktató), Bozó Ádám (golfoktató) és Klézli Ferenc (amatőr golfozó, blogger), egy 6 napos programra, melyen golfpályákat és a velük kapcsolatban álló szállodákat látogatták meg. Bővebb információk az utazásról ide kattintva érhetőek el.