Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

„Mindig irigykedve nézem a táncosokat"

A hétvégi Buda Open kapcsán Székely Bulcsú - aki egyben a Budaörsi Városi Sportcsarnok létesítményvezetője is - a Sportime Magazinnak adott interjújában elmondta, hogy irigykedve tekint a táncosokra.

A sydneyi olimpiai bajnok elmondta szereti a táncot, igaz tőle viszonylag távol áll ez a sport. „Mindig irigykedve nézem a táncosokat, tetszik a könnyedségük, de tudom, hogy egy-egy koreográfiában rengeteg munka van. A Budaörsi Városi Sportcsarnok örömmel látja vendégül az előttünk álló hétvégén a magyar és a nemzetközi versenytáncosokat. Természetesen én is ott leszek a Buda Openen” – mondta a korábbi vízilabdás.

Székely Bulcsún kívül lesz még egy olimpiai bajnok a Buda Openen: az 1996-os atlantai játékok úszóbajnoka, Czene Attila is tiszteletét teszi az első alkalommal megrendezendő budaörsi nemzetközi táncversenyen. A jelenleg a Magyar Szabadidősport Szövetség elnökeként tevékenykedő sportvezető ugyanis korábban feleségével, Bánhidi Petrával elvállalta az open fővédnökségét.

A Buda Openen közel négyszáz páros lép parkettre a két nap során. Várható program és jegyinformációk a Buda Open hivatalos honlapján olvashatók.

Utoljára frissítve: péntek, 22 április 2016 08:47