Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Tóth Orsi Szlovéniában táncos szerepet kapott Kiemelt

Magyar táncművész is részese Európa egyik legizgalmasabb táncos show-jának. A szlovéniai Ljubljanában nagy sikerrel játsszák a Dance Amore című darabot, amelyben világ- és Európa-bajnokok kaptak szerepet. Ebben a társulatban van Tóth Orsolya is, aki több országban is versenyzett, sőt, Spanyolországban és Csehországban bajnoki címet is szerzett.

„Fantasztikus a társaság a Dance Amore darabban. A teljesség igénye nélkül Matej Krajcer, Andrej Skufca, Jurij Batagelj, Jagoda Batagelj és a szlovén Dancing With The Stars táncosai is szerepet kaptak” – meséli Tóth Orsolya.

A Dance Amore sztorija az 1950-es években játszódik Brooklynban. Egy vérbeli szerelmi történet drámával, csalódással és happy enddel a végén.

„A darabban Matej Krajcer a párom, akit nem nagyon kell bemutatni táncos körökben. A bemutatók között is többször megfordulok Ljubljanában, hiszen rendszeresen próbálunk, főleg ha cserélődik egy-két táncos. Olyankor az új emberekkel össze kell próbálni a koreográfiákat. Odaadó, profi társaság, és nagyon jó ebben a közegben dolgozni. Az edzői tevékenységem természetesen mindezek mellett megmaradt, továbbra is oktatok, többek között Magyarországon is.” – mondta Tóth Orsolya.