Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Budaörsön április 29. és 30.-án kerül megrendezésre a II. Buda Open. A megmérettetés helyszínéül ezúttal is a Budaörsi Városi Sportcsarnok fog szolgálni, amelynek létesítményvezetője az a Székely Bulcsú, aki tagja volt többek között a Sydneyben aranyérmet nyerő olimpiai bajnok vízilabdacsapatnak.
Elindult a jegyértékesítés a II. Buda Openre - érdemes sietni a tikettek megváltásával, hiszen a világranglista 30. helyezett Simone Carabellese, Lucia Cafagna páros részvétele már biztosnak mondható.
A magyar bajnokságon népes nemzetközi mezőny lép parkettre a magyar párosok mellett. Jenei Éva, a Magyar TáncSport Szakszövetség versenytánc szakág versenysportjáért felelős elnökségi tagjának elmondása szerint a TáncSport Magyar Bajnokságok 2017 elnevezésű rendezvénysorozat utolsó állomásán rendezik meg a Hungarian Dance Opent is, amelyre több, mint 120 táncos nevezett.
Kilencedik magyar bajnoki aranyérmét szerezte meg a hétvége folyamán a latintáncok magyar bajnoka.
Izgalmas és látványos versenyekre számít László Csaba, aki ő maga is háromszoros Világjátékok-résztvevő, s most gőzerővel készül a hétvégi megmérettetésre partnerével, Páli Viktóriával. A sportág egyik legrangosabb versenysorozatának, a TáncSport Magyar Bajnokságoknak két hétvégén keresztül fog a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnok helyszínül szolgálni.