Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Érdemes a jegyvásárlással sietni, mivel gyorsan fogynak a jegyek a februári bajnokságra.
A közeljövőben megrendezésre kerülő nemzeti bajnokságok keretében hamarosan eldől, hogy kik képviselhetik majd a magyar színeket a világ-, és az Európa-bajnokságon.
A Magyar TáncSport Szövetség bejelentkezett a december 4-i formációs standardtáncok világbajnokságára, miután a rendezési jogot elnyerő Minszk visszalépett – tájékoztatott Sági István, a hazai szövetség elnöke.
Három magyar csapat, a Szupergirls, a Sol Invictus és a High Five képviselte hazánkat a Svájcban megrendezett akrobatikus rock'n'roll női formációs világbajnokságon. A 19 fős mezőnyben a magyar csapatok közül kettő jutott be a döntőbe, ahol végül a Szupergirls a világbajnoki címet is elhódította egy orosz és egy cseh csapat előtt, a Sol Invictus a 6. helyet szerezte meg, míg…
A Világjátékok-résztvevő magyar páros aranyérmet szerzett a Prágában megrendezett profi táncosok standard open versenyén.
Sági István maradt a Magyar TáncSport Szövetség elnöke. A sportvezetőt a hazai szövetség tisztújító közgyűlése választotta meg újabb három évre, rajta kívül még Zsámboki Marcell volt a jelölt az elnöki posztra.