Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Kilencedik magyar bajnoki aranyérmét szerezte meg a hétvége folyamán a latintáncok magyar bajnoka.
Izgalmas és látványos versenyekre számít László Csaba, aki ő maga is háromszoros Világjátékok-résztvevő, s most gőzerővel készül a hétvégi megmérettetésre partnerével, Páli Viktóriával. A sportág egyik legrangosabb versenysorozatának, a TáncSport Magyar Bajnokságoknak két hétvégén keresztül fog a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnok helyszínül szolgálni.
Jön a II. Buda Open! A rangos nemzetközi táncversenyt április 29-én és 30-án rendezik meg Budaörsön. A verseny tavaly debütált nagy sikerrel, akkor az összes kategóriában közel 400 páros vett részt. A szervezők célja, hogy a tavalyihoz hasonló mezőny szórakoztassa a városi sportcsarnok közönségét Budaörsön.
Érdemes a jegyvásárlással sietni, mivel gyorsan fogynak a jegyek a februári bajnokságra.
A közeljövőben megrendezésre kerülő nemzeti bajnokságok keretében hamarosan eldől, hogy kik képviselhetik majd a magyar színeket a világ-, és az Európa-bajnokságon.
A Magyar TáncSport Szövetség bejelentkezett a december 4-i formációs standardtáncok világbajnokságára, miután a rendezési jogot elnyerő Minszk visszalépett – tájékoztatott Sági István, a hazai szövetség elnöke.