Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A hétvégi Buda Open kapcsán Székely Bulcsú - aki egyben a Budaörsi Városi Sportcsarnok létesítményvezetője is - a Sportime Magazinnak adott interjújában elmondta, hogy irigykedve tekint a táncosokra.
A nyolcszoros magyar bajnok páros indul az áprilisi Buda Openen. Andrea Silvestri és Váradi Martina a legjobb magyar kettősnek számít latintáncokban. Jelenleg a 7. helyet foglalják el a világranglistán. A Buda Opent először rendezik meg hagyományteremtő céllal. A Budaörsi Városi Sportcsarnokban várhatóan 400 páros lép majd parkettre április 23-án és 24-én. A rangos nemzetközi táncversenyen a közönség több európai TOP-páros…
A László Csaba-Páli Viktória táncpáros negyedik lett a spanyolországi Cambrils városában rendezett profi standard Európa-bajnokságon.
Rangos nemzetközi részvételre számítanak a szervezők a Buda Openen. A Budaörsi Sportcsarnokban megrendezendő táncsportos eseményen várhatóan 400 páros indul majd.
A Világjátékok-résztvevő László Csaba és Páli Viktória páros két aranyérmet is bezsebelt! A kolumbiai játékokat is megjárt standard duó a Szigetszentmiklóson megrendezett profi magyar bajnokságot megnyerte, majd később a profi standard openen is első lett, megelőzve az ukrán Ruslan Polusytok, Nataliya Maslo párost, és a Zsom Olivér, Vozár Boglárka kettőst.  
A hétvégén folytatódnak a táncsportos magyar bajnokságok! A Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban ezúttal is számos kategóriában avatnak magyar bajnokot.