Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Ismét remekeltek a fiatal magyar akrobatikus rock and rollosok. A sportág junior, serdülő és felnőtt Európa-bajnokságát rendezték meg Riminiben, míg a felnőtt lányformációk Világkupán indultak.
Kiválóan szerepelt Görögországban Hegyes Bertalan János és Kis Violetta. A tíztánc magyar bajnok páros a hétvégén a Loutraki Dance Openen lépett parkettre.
Jenei Éva szerint a versenytánc, illetve a társastánc egyre népszerűbb. Egyre többen döntenek úgy, hogy megtanulnak táncolni, köszönhető ez többek között a táncos tévéműsoroknak. A tánc élsportos változata pedig látványos és izgalmas versenyeket produkál. A Magyar TáncSport Szakszövetség (MTáSZ) versenytáncért felelős elnökségi tagja erről a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Egészségtudományi Karának rekreáció-szervezés és egészségfejlesztés szakmai napján beszélt.
Hegyes Bertalan János és Kis Violetta túl van első felnőtt latin Európa-bajnokságán. A latintáncok magyar bajnokságán ezüstérmet szerző páros a dániai Aarhusban a 36.-37. helyen végzett.
Szepesi József és Czakó-Szepesi Judit megnyerte a 2015-ös Standardtáncok Magyar Bajnokságát.
Folytatódnak a TáncSport Magyar Bajnokságok. Az előttünk álló hétvégén megrendezik többek között a felnőtt standard és latin bajnokságokat.