Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Szigetszentmiklóson lebonyolították a TáncSport Magyar Bajnokságok első versenynapját. A szombat késő este befejeződött versenyeken a magyar bajnokságokon kívül a nemzetközi viadalokon több magyar páros is érmet szerzett. Ugyanezt tette egy magyar profi duó is Bassanóban.
A magyar táncsportban élők számára az év versenyei következnek, az előttünk álló hétvégén ugyanis megkezdődnek a magyar táncbajnokságok. A versenyeknek ezúttal a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnok ad majd otthont.
Eredményesen zárták a magyar táncosok az elmúlt hétvégét. Két párosunk is aranyérmet szerzett.
A magyar bajnoki duó aranyérmes lett Bulgáriában. A hétvégén Latin World Opent rendeztek a bolgár Rusze városában, ahol Andrea Silvestri és Váradi Martina nem talált legyőzőre, és megnyerte azt a versenyt, amelyen a Nemzetközi TáncSport Szövetség hivatalos honlapjának adatai szerint 43 páros indult. A magyar páros mögött az olasz Giacomo Lazzarini, Roberta Benedetti duó végzett másodikként, míg a bronzérem Oroszországba…
Orosz sikerrel fejeződött be a 49. Savaria Nemzetközi Táncverseny.
A magyar versenytáncosok ezúttal is jól szerepeltek. Olaszországban két standard ezüstöt, Oroszországban pedig egy rock and rollos aranyérmet szereztek a mieink.