Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Reload Captcha
A júliusi budapesti vizes világbajnokságon Jakabos Zsuzsanna leginkább majd a 200 és a 400 méteres vegyesúszásra fókuszál majd.
Az úszóválogatott szövetségi kapitánya, Sós Csaba szerint habár a Budapest bajnokság elsősorban a szervezőknek lesz világbajnoki főpróba, viszont a versenyzők számára is tesztelési lehetőséget kínál. A szakember úgy véli, lehetnek olyanok, akik innen kerülnek be a vb-csapatba.
Verrasztó Dávid egészen meglepő kijelentést tett: úgy fogalmazott, hogy a tavalyi olimpiai szereplése csak egy kis "baki" volt, ezt pedig a júliusi budapesti vizes világbajnokságon szeretné bebizonyítani.
A nyári vizes világbajnokság szervezőbizottsága komoly felhívást tett közzé minden szurkolónak, aki személyesen is ott akar lenni a vb-n: kérik, hogy a jegyvásárlást csak a vb hivatalos oldalán keresztül bonyolítsák le.
A debreceni országos bajnokság szombati befejeztével Sós Csaba szövetségi kapitány - az edzőbizottság, majd a szövetség elnökségének jóváhagyásával - szombat este kihirdette a válogatott csapatot, amely a júliusi, budapesti világbajnokságon indul. A vb történetében először minden számban lesz magyar induló.
Debrecen szerdától egészen szombatig szolgál helyszínéül az úszó országos bajnokságnak - a megmérettetés azért is bír különös jelentőséggel, mivel itt nyílik utoljára lehetőség az úszócsapatba kerülésre minden idők legnagyobb magyarországi sporteseményére, a nyári vizes világbajnokságra.