Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A 28. helyen végzett a női toronyugrás kedd délelőtti selejtezőjében Kormos Villő, ez az eredmény pedig nem volt elegendő ahhoz, hogy bejusson a 18-as középdöntőbe a budapesti vizes világbajnokságon.
A magyar férfi vízilabda-válogatott az ausztrálok ellen fölényes, 13-3-as győzelemmel mutatkozott be a hazai rendezésű vizes világbajnokság hétfői játéknapján.
A 17. helyen végzett Kiss Szofi, ez az eredmény pedig nem volt elég a továbbjutásra a szinkronúszók egyéni szabad gyakorlatában a vizes világbajnokság hétfői napján a Városligetben - azonban a magyar sportoló nincs e miatt elkeseredve, sőt!
Elképzelhető, hogy a budapesti vizes vb már teltházas versenyeire, mérkőzéseire is majd még vásárolhatóak lesznek jegyek - erről a szervezők folyamatosan egyeztetnek a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) vezetőivel.
A Kormos Villő, Fazekas-Gondos Flóra páros nem jutott be a női szinkronműugrás döntőjébe.
Győzelemmel kezdte szereplését a magyar női vízilabda-válogatott a hazai rendezésű világbajnokságon: Bíró Attila Európa-bajnok csapata vasárnap a Margitszigeten 20-11-re diadalmaskodott a japán együttes fölött.