Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Mind a magyar férfi, mind a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya érmet vár csapatától a hazai rendezésű világbajnokságon.
A 19. helyet szerezte meg, így nem jutott be a tizenkettes döntőbe a Kiss Szofi, Schwarcz Anett alkotta magyar szinkronúszó páros a vizes világbajnokságon pénteken, a Városligetben zajló sportági versenyek nyitónapján.
A vizes világbajnokság pénteki nyitónapján Kiss Szofi a 13. helyen zárt a szinkronúszók egyéni technikai versenyében. A magyar versenyző - ebből adódóan - az elsőszámú tartalék lesz a döntőben. Ez az eddigi legjobb magyar világbajnoki helyezés ebben a számban.
Van jegyed a vizes világbajnokságra és vonattal utaznál? Akkor van egy jó hírünk, ugyanis a MÁV-csoport ötvenszázalékos utazási kedvezménnyel, megerősített szolgálattal és utasbiztonsági kampánnyal várja a pénteken kezdődött magyarországi vizes világbajnokság szurkolóit.
A Lánchíd pesti hídfőjénél rendezik meg péntek este a budapesti vizes világbajnokság nyitóünnepségét.
A budapesti vizes világbajnokságon szeretné elérni a Fiatal Családosok Klubja, hogy minél több gyermek és család szurkoljon a helyszínen.