Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A válogatott szövetségi kapitánya, Sós Csaba a hazai vizes világbajnokság július 23-n kezdődő úszóversenyein három, de inkább négy aranyat és összességében tíz érmet vár a magyaroktól.
Az egy hét múlva kezdődő vizes világbajnokság megnyitóünnepségének előkészületei miatt péntektől forgalmi változásokra kell számítani Budapesten.
A Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. csütörtöki sajtótájékoztatóján Nyitrai Zsolt, stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott kijelentette: a budapesti vizes vb helyszínéül szolgáló Duna Aréna akadálymentes, a kerekesszéket használók pedig online is megvásárolhatják jegyüket a jövő pénteken kezdődő sporteseményre.
A Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. üzemeltetési és logisztikai menedzsere egy sajtótájékoztató keretén belül jelentette be, hogy összesen 1500 parkolóhelyet, és különjáratokat biztosítanak a vizes világbajnokság (vb) rendezői a Duna Aréna környékén.
A budapesti FINA vizes világbajnokság július 14-i nyitórendezvényén csaknem ezer résztvevő, közülük sok száz táncos fogja majd elkápráztatni a nézőket.
Csütörtök óta kétnyelvű forródrót működik egészen a magyarországi vizes világbajnokság végéig.