Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A jelenlegi két legjobb magyar műugró úgy véli, hogy az október közepén, frissen átadott margitszigeti műugrósátor nagy lökést adhat a sportágnak, valamint megkönnyíti felkészülésüket a jövő évi, hazai rendezésű vizes vb-re is.
A jövő évi vizes világbajnokság miatt az uszodai sportok kapnak kiemelt hangsúlyt a szombaton tartott magyar fürdőkultúra napján - közölte a Magyar Fürdőszövetség szombaton.
Bajban van a jövő évi budapesti vizes világbajnokság rendezésére hivatott BP2017 Nkft., hiszen hiába folytattak az utóbbi egy évben a budapesti szállodákkal tárgyalásokat, sajtóhírek szerint amint véglegessé vált a jövő évi Forma-1-es versenynaptár, a csapatok azonnal lefoglalták a luxusszállodákat.
A 2024-es olimpiai pályázatot, valamint a jövő évi vizes világbajnokság helyszíneit az érdeklődőknek egy interaktív látogatóközpontban mutatják be.
Budapestiek figyelem: hétfőtől módosított útvonalon közlekedik a 15-ös busz a Népfürdő utca és a Vizafogó utca felújítása miatt. A BKK tájékoztatása szerint a jövő évi budapesti vizes világbajnoksághoz kapcsolódó munkák miatt a busz terelése várhatóan jövő áprilisig tart.
Magyarország rendezi 2020-ban valamennyi vizes szakágban az Európa-bajnokságot Paolo Barellinek, a kontinentális szövetség (LEN) elnökének szombati bejelentése szerint.