Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Bátori Szolnokra igazolt Fotó: MTI

Bátori Szolnokra igazolt Kiemelt

Bátori Bence Szolnokon, a férfi vízilabdabajnoknál folytatja karrierjét.

A 25 éves világbajnok az ob I-ben idén is harmadikként végzett OSC-től igazolt át a Zagyva-parti város elitcsapatához, amelyhez két esztendőre írt alá - adta hírül pénteken a www.vlv.hu szaklap.

"Az elmúlt években három alkalommal hívtak, most, a negyediknél gondoltam úgy, hogy elérkezett az idő, és elfogadtam az ajánlatot. Úgy tudom, hogy a világ egyik legjobb játékosának helyére hívnak, és ez természetesen külön megtiszteltetés. Mindig is szerettem volna Cseh Sándorral együtt dolgozni, nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a közös munka" - nyilatkozta a pólós.

Érdekesség, hogy eddig mindig háromévente következett be a klubváltás Bátori pályafutásában, aki a Honvédnél, az Egernél és legutóbb az OSC-nél is ugyanannyi időt töltött el. Új csapatánál az a célja a gólerős játékosnak, hogy magyar bajnok legyen. Hozzátette, hogy az új szezonra várhatóan még jobban megerősödik a hazai ob I.

"Az OSC nagyon erős igazolásokat fog még bejelenteni, a Fradiból is 'bombacsapat' lesz, az Eger pedig mindig nagyon jó. Azt gondolom, hogy négy csapat pályázhat joggal a következő bajnoki címre" - nyilatkozta Bátori Bence.