Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Ez nem szerencse kérdése: új támogatója van a Magyar Vízilabda Szövetségnek Fotó: waterpolo.hu/Madar Dávid

Ez nem szerencse kérdése: új támogatója van a Magyar Vízilabda Szövetségnek

Hétfőn egy sajtótájékoztató keretén belül jelentették be, hogy a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) szponzori megállapodást kötött a Szerencsejáték Zrt.-vel.

A megállapodás részleteiről Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke az MTI-nek annyit árult el, hogy egyéves szerződésről van szó, anyagilag pedig a szövetség legmagasabb főszponzori támogatását jelenti.

Zsiga Marcell, a Szerencsejáték Zrt. marketing és kommunikációs igazgatója elmondta, hogy már az előző idényben is hozzájárultak a magyar vízilabda sikeréhez, hiszen támogatásuknak köszönhetően főként a nemzetközi kupákban érdekelt csapatok magasabb színvonalú szakmai munkát tudtak végezni, így jobban fel tudták venni a versenyt külföldi riválisaikkal. Hozzátette, mivel ez az együttműködés jól sikerült, ezért a mostani már "egy nagyobb mértékű, lineárisabb, kereskedelmi jellegű" szerződés, amivel még nagyobb marketingfelülethez jutnak.

Kemény Dénes kiemelte, sűrű napok előtt áll a szövetség, hiszen hétfőn kezdődik a női bajnokság döntője, majd a hétvégén rajtol a férfiak rájátszása, illetve a női LEN Kupa négyes döntőjére kerül sor. Hangsúlyozta, az egyik legnagyobb feladat a Duna Arénában sorra kerülő Bajnokok Ligája hatos döntő, amely az első rangos esemény lesz a nemrég felépült uszodában.

Märcz Tamás, a férfiválogatott kapitánya röviden beszámolt az együttes miskolci összetartásáról, illetve a rájátszással kapcsolatban kijelentette: a nemzeti csapatnál számításba vett játékosok számára leginkább ez az igazi mérce, s főként azokat figyeli majd, akik ott lehetnek a nyári világbajnokságon.

Utoljára frissítve: hétfő, 10 április 2017 13:54