Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A háromszoros olimpiai bajnok Biros Péter (balról a harmadik) Madaras Norbert, Kásás Tamás, Gergely István, Biros Samu, Benedek Tibor szövetségi kapitány, Varga Tamás, Vári Attila és Székely Bulcsú (balról-jobbra) társaságában búcsúmérkőzése után az egri Bitskey Aladár uszodában. A háromszoros olimpiai bajnok Biros Péter (balról a harmadik) Madaras Norbert, Kásás Tamás, Gergely István, Biros Samu, Benedek Tibor szövetségi kapitány, Varga Tamás, Vári Attila és Székely Bulcsú (balról-jobbra) társaságában búcsúmérkőzése után az egri Bitskey Aladár uszodában. MTI Fotó: Komka Péter

Teltház búcsúztatta a háromszoros olimpiai bajnokot Kiemelt

Biros Péter vasárnap este egy teltházas gálamérkőzés keretében búcsúzott az Eger vízilabdacsapatától. A háromszoros olimpiai bajnok vízipólós nem szakad el a sportágtól, hiszen a vízilabdaklub női csapatának vezetőedzőjeként folytatja.

A sportági szövetség honlapjának beszámolója szerint a Bitskey Aladár Uszodában a nap fő attrakciója az Eger-Biros Péter barátai gálameccs volt. Az egriek csapatában játszott Biros Vince és Biros Samu, az ünnepelt két fia, valamint Biros Barnabás, a klasszis unokaöccse is, aki az egri felnőtt csapat játékosa. Egyetlen olimpiai bajnok, Kis Gábor hiányzott csupán az aranykorszak játékosai közül, de így is megvolt a 21 olimpiai aranyérmes, hiszen az Eger kapuját a szerb Branislav Mitrovic védte, ő Rióban ért a csúcsra.

A remek hangulatú meccset többször is félbeszakították, természetesen Biros Péter miatt: köszöntötte őt Habis László, Eger polgármestere, Bárány Attila, az egri klub elnöke, Kunszt Gábor, a Honvéd örökös elnöke és Novák Ferenc, a Honvéd szakosztály-igazgatója, valamint Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke.

Biros Péter a gálameccs végén - amelynek utolsó negyedében csak lábbal lehetett hozzáérni az egyre több labdához - mindenkinek megköszönte a segítséget, aki egy kicsit is hozzátett pályafutása sikeréhez.

 

Forrás: MTI