Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Az első pontjaink! Ficza volt a legjobb hondás! Exkluzív képekkel!

Nem. Nem rontottam el. Nem véletlenül írtam! Őrjöngve ünnepli a hálás magyar közönség Fecót és az első pontokat. Kilencedik lett, volt nyolcadik is! Michelisz kiesett a felvezető körön, a turbója robbant fel. Köszönjük a biztatást, fantasztikusak vagytok!

Az nem volt kérdés, hogy ha nem kezd rá erősebben az eső, akkor lesz aki bepróbálja a slicket, még ha az elején szenved is kicsit. Hát, ez most itt nem jött be! A Citroenek slicken, a Hondások is sclick, vagy éppen mix gumin. Elöl az, hátul amaz. Nem is merem lelírni, hogy Michelisz mind a négy gumija esős volt... Ő tudta, sejtette mi lesz, de erre nem számíthatott. Lefagyott a sok-sok ember, nagy csönd lett.

Aztán az első kör válaszolt mindenre, de amikor Fecó megelőzte Lopezt, akkor konkrétan kibújtunk a bundánkból. Szédületes hangulatot  varázsoltatok ide ismét, Fecónak kellett megmenteni a hangulatot, Michelisz peches kiesése után.

Egyetlen előzés kellett! Egy! És rákaptatok az ízére. Fecó előzéseire mindenki dobott mindent. Fáztunk, áztunk de ennél jobban semmi nem melegíthet fel titeket, minket!

Amikor a Hondákat kezdte feldolgozni Ficza már éreztük, ebből nagy menés lesz. Az eső ráerősített, és tovább nehezítette a slick-huszárok dolgát.

 Parádés nagy élmény volt veletek!

Nem kötelező rossz gumit választani, ebben jobbak voltunk. Természetesen szárazon még nagy a hátrányunk, és akkor is nehezebb lett volna ha a többiek betalálnak a gumiba. Nem pont ez lesz szárazon. De, nincs szárazság. Most vagyunk itt, most vagytok itt!

Kedves CSAPAT!

Köszönünk nektek mindent. Köszönjük, hogy az örömünkért a családtól is elveszitek az időt. Köszönjük, hogy fáradságot nem ismerve, mindent beletesztek. És az is köszönjük, hogy mindezt a színfalak mögött, szinte arctalanul teszitek! Fantasztikusak vagytok, és nagyon jól jött ki a lépés.

 Jön a második futam. Fúúú, mi lesz itt!

 

Forrás: Zengő Motorsport Képek: Szalay Iván Xlavina