Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Nagy Norbi a WTCC-ben áll rajthoz SPA-ban

Nagy Norbi a spanyol Campos Racing csapat színeiben indul a WTCC soron következő futamán a belgiumi SPA - FRANCORCHAMPS pályán. Autója egy Seat Leon TC2T.

 Nagy Norbi a spanyol Campos Racing csapat színeiben indul a WTCC soron következő futamán a belgiumi SPA - FRANCORCHAMPS pályán. Autója egy Seat Leon TC2T.

Nagy Norbi nyilatkozata a WTCC futamon való indulásról:

"A salzburgi futam hétvégéjén váltó probléma miatt nem tudtam indulni. - (alkatrész hiánnyal nem csak az MGS Racing Team küszködött, hanem egész Európában a többi Cheviket üzemeltető csapat is – a szerk.). A szombati napon Dusan Borkovic boxában voltam, akivel jó kapcsolatot ápolunk, és pont akkor hozták be a pályáról Hugo Valanete törött autóját is. Így a csapatommal és a menedzsmentemmel úgy döntöttünk, hogy az én parkolópályán lévő autómat Hugó rendelkezésére bocsájtjuk alkatrész nyerés céljából. Ez volt az egyetlen esélye, hogy másnap a rajtrácsra állhasson. Az autóm, ezért szombaton este indult Magyarországról, Valente csapata egész éjszaka dolgozott rajta és vasárnapi futamra el is készültek. A Campos Racing ezután felajánlotta nekem, hogy a következő WTCC futamon a Seat Leon TC2T autójukkal részt vegyek. Életem nagy lehetőségének tekintem, és örömmel elfogadtam az ajánlatot. Várom a futamot és remélem sok tapasztalatot gyűjthetek a jövőre nézve, hiszen célom nekem is egy teljes szezon a WTCC-ben."

Forrás: Nagy Norbi MEDIA

Utoljára frissítve: péntek, 30 október 2015 08:35
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna