Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Hatodik, majd ötödik helyen végzett Michelisz Norbert a túraautó-világbajnokság (WTCC) második versenyhétvégéjén a Slovakia Ringen, vasárnap.
A Hankook Racer Cup idén harmadik szezonját kezdi meg, s a sorozat idén is tárt ajtókkal várja a fiatal tehetségeket. A sorozat kiváló alapokat ad a túraautózáshoz, amit talán Ifj. Ficza Ferenc példája támaszt alá leginkább, hiszen a fiatal versenyzőnek sikerült az, ami több ezer fiú álma hazánkban: Michelisz Norbi nyomdokaiba lépett.
Az elsőhöz hasonlóan a második futamon is harmadik lett Michelisz Norbert a túraautó-világbajnokság (WTCC) idénynyitó franciaországi állomásán.
Michelisz Norbert harmadik helyen végzett vasárnap a túraautó-világbajnokság (WTCC) idénynyitó franciaországi állomásának első futamában.
Nincs több találgatás, két autóval indul a Zengő Motorsport ifj Ficza Ferencel és Nagy Dániellel a volán mögött a 2016-os WTCC szezonban! A csapat tényleg minden erejét megfeszítve dolgozik de még sajnos így is benne van a pakliban, hogy csak Ficza autója készül el a hétvégi startra. Elég lehetetlennek tűnik, hogy a második autó is talpra álljon de, azért a…
Szerencsére nem, mindössze arrol van szó, hogy a 43 éves holland autóversenyző szeret bohóckodni - mint ahogy azt a fenti kép is tanusítja.