Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A hazai sportélet egyik legnépszerűbb sportolójától Michelisz Norberttől kértünk egy kis év végi, évértékelő interjút, aki a Sportcsillagok Gálaestjén az idei évben harmadik alkalommal vehette át a közönségszavazás eredményeként a legnépszerűbb hazai sportolónak járó díjat!

Na, most mi lesz?

Ha a felőletek áradó szeretetből kiolvasható kérdéseket összesíteni szeretném, akkor a fenti kérdés mindet lefedi. Köszönet minden buzdító szóért, és minden velünk töltött gondolatért. Hogy legyen, min rágódni, futtassunk le egy gyakori kérdések algoritmus! Az szokott működni.
VIDEO. Michelisz Norbert hihetetlen Rajt-cél győzelmet aratott a Honda hazájában a suzukai pályán. Gratulálunk a csapatnak és Norbinak.
2013.09.21, Budapest: Michelisz Norbert, a Zengő Motorsport versenyzője nyerte meg a FIA Túraautó-világbajnokság szombati időmérő edzését Japánban, Szuzukában. A magyar fiú egész nap jó formában versenyzett és már a szabadedzések során érezhető volt versenyképessége. Az első szabadedzésen az ötödik, a másodikon a harmadik helyen zárt. A Honda hazai versenyén óriási eredményt könyvelhet el Norbi, hiszen a két gyári csapattársát és…
Ezek Michelisz Norbi szavai, ahogy írtam a futam előtt majdnem egy héttel érkezett a magyar hős Tokióba. A hivatalos programok mellett egy igazi fincsiséget is elkapott Ricsi, és ezt végre forgatni is lehetett, nem úgy a többi titkos fejlesztő műhelyt. Ez nagyon nem titkos, ez a büszkeségük. A Honda saját fejlesztésű emberszabásúja! Igazán arisztokratikus módon tekinthették meg versenyzőink a csodát,…
  A FIA Túraautó-világbajnokság két héttel az amerikai forduló után Japánba látogat. A Forma-1-es közvetítésekből jól ismert szuzukai aszfaltcsík rövidített, 2243 méter hosszú verzióján mérhetik össze tudásukat a versenyzők. A 12 állomáson megrendezésre kerülő világbajnoki sorozat az utolsó, ázsiai szakaszához érkezett. Először Japán, majd Kína és végül Makaó fogadja a FIA WTCC 2013-as mezőnyét.