Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Norbi egy szenzációs hatodik hellyel lepte meg a közönséget az első futamon, a másodikon a tizedik lett.
Az év utolsó hétvégéjén az óévbúcsúztató Szilveszter Rallye-n – amelyet 15. alkalommal rendeztek meg a Hungaroringen – Nagy Norbi ETCC túraautó versenyző is elindult.Autója egy Mitsubishi Lancer Evo volt, navigátora Juhász Péter "Juice", aki Norbival ellentétben indult már rallye versenyen.
A hazai sportélet egyik legnépszerűbb sportolójától Michelisz Norberttől kértünk egy kis év végi, évértékelő interjút, aki a Sportcsillagok Gálaestjén az idei évben harmadik alkalommal vehette át a közönségszavazás eredményeként a legnépszerűbb hazai sportolónak járó díjat!

Na, most mi lesz?

Ha a felőletek áradó szeretetből kiolvasható kérdéseket összesíteni szeretném, akkor a fenti kérdés mindet lefedi. Köszönet minden buzdító szóért, és minden velünk töltött gondolatért. Hogy legyen, min rágódni, futtassunk le egy gyakori kérdések algoritmus! Az szokott működni.
VIDEO. Michelisz Norbert hihetetlen Rajt-cél győzelmet aratott a Honda hazájában a suzukai pályán. Gratulálunk a csapatnak és Norbinak.
2013.09.21, Budapest: Michelisz Norbert, a Zengő Motorsport versenyzője nyerte meg a FIA Túraautó-világbajnokság szombati időmérő edzését Japánban, Szuzukában. A magyar fiú egész nap jó formában versenyzett és már a szabadedzések során érezhető volt versenyképessége. Az első szabadedzésen az ötödik, a másodikon a harmadik helyen zárt. A Honda hazai versenyén óriási eredményt könyvelhet el Norbi, hiszen a két gyári csapattársát és…