Keresés
Close this search box.
2022 07 25 ticketing featured

Hat sportágban minden jegy elkelt az első körben

A sorsolás útján történő jegyértékesítés első körében meghirdetett valamennyi belépő egy hét alatt elkelt a sportmászás, a vívás, a cselgáncs, a bréktánc, a gördeszka és a BMX versenyeire a jövő évi párizsi olimpián.

Az insidethegames.biz olimpiai sportágakra és hírekre szakosodott portál beszámolója szerint a hat sportág versenyeire az értékesítés későbbi szakaszaiban lehet majd újra belépőt váltani. Az első körben áruba bocsátott jegyek közül a többi sportágban még kaphatóak belépők: többek között a női rögbi hétcsapatos döntőjére, a lovaglás lovastusa versenyszámára, a hegyi kerékpár éremcsatáira, az esti kosárlabda mérkőzésekre és a kajak-kenu sprintfutamainak döntőire is.

Az eddigi elkelt belépők kétharmadát francia szurkolók vásárolták meg, míg a maradék egyharmadon 112 ország jelentkezői osztoztak.

A sorsolás első fázisában 2022. december 1. és 2023. január 31. között lehetett jelentkezni, a nyertesek pedig február 15. és március 15. között vásárolhatják meg jegyeiket, amire valamennyiüknek 48 órás idősávot biztosítottak a szervezők. A drukkerek a mostani szakaszban csomagokat állíthatnak össze maguknak, amellyel három tetszőleges eseményre látogathatnak ki, ezen belül pedig maximum hat belépőt válthatnak egy adott versenyre. Egy felhasználó összesen 30 jegyet vásárolhat az ötkarikás játékokra.

A következő körre – amelyben már egyalkalmas belépőket lehet majd vásárolni – március 15. és április 20. között lehet jelentkezni és május 11-én kezdődik a jegyárusítás – innentől kezdve lehet a nyitó- és a záróceremóniára is belépőt váltani -, míg a paralimpiára ősszel indul az értékesítés.

A 2024-es ötkarikás játékokra összesen csaknem 10 millió jegy lesz elérhető.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top