Keresés
Close this search box.
Fotó: vasassc.hu

Új sportággal bővült a Vasas portfóliója

Fotó: vasassc.hu

Hosszú távú együttműködést kötött a Vasas az Angyalföldi Polgári Lövész Egylettel, ennek értelmében ezentúl a sportlövő egyesület élsportolói mostantól Vasas-APLE színekben versenyeznek.

„Továbbra is a stratégiánk része, hogy az aktuális lehetőségeket és racionalitásokat figyelembe véve új sportágakat vegyünk fel a klubhoz. Az APLE hosszú ideje a legkiválóbb nevelőegyesületek közé tartozik, ráadásul százszázalékig angyalföldi kötődésű, ami kézenfekvővé teszi a közös jövőt” – indokolta az együttműködést Markovits László, a Vasas SC elnöke.

A fővárosi klub keddi közleménye szerint jogi értelemben nem fuzionált a két klub, de a továbbiakban „nagyon szoros partnerségben” dolgoznak majd tovább. Első körben kilenc sportoló lesz a Vasas-APLE közös versenyzője. A piros-kék klubnak a sportlövészet a 23. szakosztálya.

„A Vasas SC és az APLE együttműködését támogatjuk. Egyben számolunk a XIII. kerületi önkormányzattal közösen megvalósítható jelentős létesítményfejlesztéssel is, amely a sportolók számára még jobb feltételeket fog teremteni” – mondta Sinka László, a magyar szövetség főtitkára.

 

Forrás: MTI

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top