Keresés
Close this search box.
ii. szirmabesenyői oldtimer 16

II. Szirmabesenyői Oldtimer Kiállítás és Szépségverseny…ahol a nagy öregek találkoznak!

Ahogy 2023-ban az utolsó autó is elhagyta a szirmabesenyői Szirmay-Kastély udvarát, mi azonnal elültettük a folytatás magvait, hogy újra és újra átélhessük a múltat idéző gépcsodák parádéját!” – áll a szervezők közleményében.

„Örömmel jelentjük be tehát a II. Szirmabesenyői Oldtimer Kiállítás és Szépségversenyt és az esemény 2024. május 25-ei dátumát, illetve azt, hogy a nosztalgia palettáján új színekkel és meglepetésekkel készülünk a régi járművek szerelmeseinek.

Elsősorban olyan veterán gépjárművek nevezését várjuk, melyeket 1985.01.01. előtt gyártottak. Természetesen ettől eltérő oldtimer korban lévő járművekkel is van lehetőség a nevezésre (max.:1993), ám ezekben az esetekben a járműtípusra és annak egyedi vagy különleges jellemzőire tekintettel szakmai elbírálás szükséges. Eredményéről minden jelentkezőnek tájékoztatást küldünk a jelentkezéskor megadott e-mail címre.

Amennyiben nincs ilyen autó csupán annyi teendőd van, hogy gyere el a szépségversenyre, élvezd a vendégszeretetünket és érezd jól magad! Na meg persze újságold el ezt a terved mindenkinek!”

A RENDEZVÉNYEN VALÓ RÉSZVÉTEL NÉZŐKÉNT ÉS KIÁLLÍTÓKÉNT DÍJMENTES!

Jelentkezés/nevezés:

https://szirmabesenyo.hu/form/oldtimer-kiallitas-2024

Fotó: Lengyel Roland

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top