Keresés
Close this search box.
286210639 1911619195699613 3528708072450082208 n 1024x683

A MOL ismét a magyar női és férfi vízilabda-válogatott kiemelt támogatója

A MOL és a Magyar Vízilabda Szövetség együttműködési megállapodást kötött, amely alapján a 2022-23-as szezonban a vállalat ismét kiemelten támogatja a magyar női– és férfi vízilabda-válogatottat. A MOL büszke arra, hogy hozzájárulhat a hazai vízilabda sikereihez, és segítheti azoknak a sportolóknak a felkészülését, akik folyamatosan a világ élvonalában tartják a magyar vízilabdát és ezzel örömet szereznek a magyar szurkolóknak. 

A MOL és a Magyar Vízilabda Szövetség együttműködési megállapodása alapján a MOL a 2022-23-as szezonban a jelen és a jövő vízilabdás generációit is támogatja: a jelenleg is zajló FINA vizes világbajnokságon és a nyár végi, horvátországi Európa-bajnokságon a szövetség közvetlen támogatásával segíti a magyar női– és férfi vízilabda-válogatott felkészülését. Emellett hozzájárul az utánpótlásképzéshez és a fiatal tehetségek felkutatásához, valamint az úszólétesítmények fejlesztéséhez.

„Nagy öröm számunkra, hogy a MOL ismét ott áll a Magyar Vízilabda Szövetség, a magyar vízilabda mellett, hiszen saját területén mindkét szervezet kiemelkedő értékkel bír. Minden pillanatban azon dolgozunk, hogy segítsük a fiatal pólósokat álmaik megvalósításában, hogy majd immáron a legjobbak között felejthetetlen pillanatokat szerezzenek a magyar szurkolóknak. Mindkét felnőtt-válogatottunk a nemzetközi szűk elit tagja, ami a tehetség mellett elsősorban a rengeteg munkának, a sporthoz való hozzáállásnak, alázatnak köszönhető. Ezt az erőfeszítésünket is látva csatlakozott hozzánk a MOL, amelyet jó eredményekkel igyekszünk majd meghálálni” – fogalmazott Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke

A MOL évek óta kiemelkedő támogatója a magyar sportnak. Jelen van népszerű csapatsportokban, mint a labdarúgás, a kézilabda, a kosárlabda, támogatja a motorsportot is. Az elmúlt években olyan világklasszis sportolók karrierjét segítette, mint Hosszú Katinka, Fucsovics Márton, Szilágyi Áron. A Magyar Vízilabda Szövetséggel való együttműködése sem előzmény nélküli, a korábbi években már segítette a válogatott munkáját.

A magyar pólósok óriási eredményeket értek el az elmúlt évtizedekben és büszkévé tettek minket, magyar szurkolókat. Magam is világosan emlékszem, hogyan ugráltam a kanapén, amikor az athéni olimpia döntőjében a fiúk legyőzték Szerbia és Montenegró csapatát. Leírhatatlan érzés volt. A MOL fontosnak tartja azokat az értékeket és azt az elhivatottságot, amit ezek a sportolók képviselnek, és támogatásunkkal szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a jövő generációinak is legyen lehetősége legendás eredményeket elérni” – mondta el Pantl Péter, a MOLcsoport kommunikációs igazgatója.

A MOL személyes meglepetéssel is készült a FINA vizes világbajnokságon szereplő női és a férfi vízilabda-válogatott tagjainak: Hangvezérszurkoló elnevezésű kampányukban a drukkerek beküldhették saját, lelkesítő hangüzeneteiket a sportolóknak.

(Nyitókép: Facebook / waterpolo.hu)

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top