blank

Rázd fel az étkezésed!

blank

Schönekker László, a BioTechUSA szponzorált Men’s Physique versenyzője tisztában van a fehérjefogyasztás fontosságával. A fitnesszel eltöltött hosszú évek során számos proteinkészítményt kipróbált már. Maximalista lévén azonban nem szeret kompromisszumokat kötni és csak a legjobbak mellett kötelezi el magát.

A rendszeres edzésmunka, az izomtömeg növelése, illetve fenntartása miatt a fitneszversenyzők szervezetének az átlagosnál jóval nagyobb a fehérjeigénye. Tudja ezt jól Schönekker László is, aki ezt a többletigényt tudatosan, helyes táplálkozással, minőségi étrend-kiegészítők és különleges táplálkozási célú élelmiszerek bevitelével fedezi. A Söninek becézett fiatalember a BioTechUSA Nitro Pure Whey fehérjekészítményét használja, amely egy prémium minőségű, gluténmentes, gyors felszívódású, 100%-os tejsavófehérje keverék. „A Nitro Pure Whey tökéletes választás edzésnapokon, ilyenkor 2 adagot is fogyasztok, egyet edzést követően, egyet pedig két étkezés között. Versenyek, fotózások, expók alkalmával egy adott időpontra viszonylag rövid idő alatt kell egy esztétikusan definiált, arányos fizikumot kihoznom magából. A Nitro Pure Whey ebben az embert próbáló időszakban sem hagy cserben. Alacsony kalóriatartalma miatt kiválóan beilleszthető a diétába, és nem tudom megunni, hiszen 10 krémesen finom íz közül választhatok.”

Személyi edzőként és a BioTechUSA férfi testkultúra szakértőjeként Söni nemcsak formálja a vendégek és az érdeklődök testét, de megváltoztatja az életmódjukat és ezzel sokszor az életüket is. Nem győzi nekik eléggé hangsúlyozni a fehérjefogyasztás fontosságát, az emberek nagy része ugyanis életmódjából adódóan fehérje kiegészítésre szorul. A Nitro Pure Whey mindkét nem és minden korosztály számára ideális választás. „Ma már a szüleim és a nagyszüleim is rendszeresen isznak turmixot, így az én családomban a Nitro Pure Whey generációkat köt össze!”

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top