Keresés
Close this search box.
image001 (1)

Egy újabb Hot Wheels™ Monster Trucks Live előadás Budapesten március 20-án vasárnap délelőtt!

A Live Nation és a Raycom-Legacy Content Company, a Mattel, Inc. (NASDAQ: MAT) partnereként január 3-án újraindította a Hot Wheels Monster Trucks Live turnét, új kocsikkal visszatérve az élő fellépésekhez Európa-szerte. A hatalmas nemzetközi érdeklődésre való tekintettel a családi show az angolszász területek után ellátogat az európai arénákba, köztük a Budapest Arénába is, 2022 tavaszán.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Hot Wheels Monster Trucks Live nagyban tér vissza, több járgánnyal, mint valaha! A vadonatúj, 4 méter magas Mega Wrex™ tornyok – dinoszaurusz külsejükkel – 1800 lóerőt mozgosítanak a versenyben. A turnénak ez az újdonsága biztosan a nézők egyik kedvence lesz! A rajongók megismerkedhetnek még az új Bigfoot Midwest Madness™-szel is, amely a Hot Wheels és a Bigfoot® együttműködéseként jött létre. Továbbá Race Ace™ is csatlakozik az eseménysorozathoz, újabb szörnyetegként, amely az ikonikus Hot Wheels lángnyelveket viseli.

Budapesten végül 3 előadás lesz látható, március 19-én, szombaton a matiné 11:30-kor, az esti show 18:30-kor kezdődik, majd 2022. március 20-án, vasárnap még egy matiné előadást lehet megtekinteni 11:30-as kezdettel a Budapest Arénában.

Jegyek most még kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top