Keresés
Close this search box.
magyarnagydij2022

Elfogyott a tribünjegyek zöme, kiegészítő lelátókat épít a Hungaroring!

Új lelátókat épít a Hungaroring, mivel a július 31-én tartandó Magyar Nagydíjra szóló ülőhelyek nagy része január elejéig gazdára talált!

A Supergold, illetve a Gold4 lelátóra korlátozott számban még kaphatók belépők, ám a többi tribünre kitehetjük a „megtelt” táblát, így a pálya vezetősége úgy döntött, hogy 2019-hez hasonlóan kiegészítő tribünöket épít a Bronz 1 és Bronz 2, illetve a Silver 1 és Silver 2 lelátó között (Grid tribün), valamint a célegyenest megelőző 14-es kanyarban (Silver 6). Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a jegyértékesítés függvényében körülbelül 5000-rel nő az ülőhelyek száma.

Kétezer-tizenkilencben szombat este gyakorlatilag kitehettük a megtelt táblát, mert vasárnapra egyetlen tribünjegyünk sem volt, már csak állóhelyre szóló belépőket tudtunk értékesíteni – emlékeztetett Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója. – Akkor 230 ezer ember kísérte figyelemmel a Magyar Nagydíj történéseit a négy nap alatt, a vasárnapi versenyt 92 ezren szurkolták végig a Hungaroringen. Most időarányosan hasonlóan magas az érdeklődés, ezért újból kiegészítő lelátók építése mellett döntöttünk. A tavalyi, végletekig kiélezett Verstappen–Hamilton párharc felkorbácsolta a Formula 1 iránti érdeklődést, ezért bízunk benne, hogy akár a 2019-es látogatottsági adatokat is túlszárnyalhatjuk.”

(Forrás: Hungaroring Sport Zrt.)

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top