Keresés
Close this search box.
milákkristóf

Ma este mutatja be az M4 Sport a Milák Kristófról készített dokumentumfilmjét

Hétfő este 22.20 órakor mutatja be az M4 Sport az olimpiai bajnok úszó Milák Kristófról készített saját gyártású dokumentumfilmjét.

A Milák Kristóf: A jóslat című alkotás 2017-től egészen a nyári tokiói beteljesülésig kíséri végig a pillangóúszás olimpiai, világ– és Európa-bajnokának kivételes és tanulságos történetét.

Számomra ez egy nagyon nagy megtiszteltetés. Próbálom visszaadni, amit eddig kaptam. Azoknak az embereknek, akik pont egy ilyen út előtt állnak. Igyekeztünk kitérni arra, hogyan alakult a jellemfejlődésem az elmúlt években. Nagyon hasznos útmutató lehet edzőnek, a kis sportolónak, mind pedig a szülőnek. Hogy mivel jár mindez. Ez nem egy álomhajó, nem egy leányálom. Súlyos lemondásokról, anyagi áldozatokról szól. Hosszasan sorolhatnám, mivel jár ez az elkötelezettség.” – mondta a filmmel kapcsolatban az m4sport.hu-nak adott interjúban a 21 éves világcsúcstartó.

Milák pénteken erősítette meg, hogy kihagyja az Abu-Dzabiban sorra kerülő rövidpályás világbajnokságot, az interjúban pedig elárulta, egy orrsövény- és orrmandula műtét vár rám decemberben.

A dokumentumfilm a hétfő esti premiert követően kedden 18.15-kor is látható lesz az M4 Sporton.

(Forrás: MTI)

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top